Derde seizoen politieserie Crossing Lines bij Film1

Crossing LinesVanaf zondag 17 januari is het derde seizoen van de misdaadserie Crossing Lines te zien bij Film1 en bij de Belgische zender één bijna een jaar later. Het derde seizoen kent twaalf afleveringen.

Openbaar aanklager Sophie Baines (Michelle Fairley) werkt aan een grote zaak als ze opeens spoorloos verdwijnt. Dan wordt ook nog het nieuwe bewijs dat ze had aangedragen in de zaak ongeldig verklaard terwijl zij de enige is die weet waar dat bewijs vandaan kwam. Dan is niet alleen haar leven in gevaar maar ook die van haar cliënten. Michel Dorn (Donald Sutherland) haalt het opgeheven ICC-team weer bij elkaar om haar verdwijning op te sporen. Ontvoeringsexpert Marco Constante (Goran Visnjic) uit Italië en Amerikaan Carine Strand (Elizabeth Mitchell) zijn nieuw in het team dat bestaat uit Sebastian Berger (Tom Wlaschiha) en Arabela Seeger (Lara Rossi).

Het derde seizoen van Crossing Lines is vanaf 17 januari 2016elke zondag om 20:30 te zien bij Film1 Action. Vanaf 2 januari 2017 is de serie van maandag tot donderdag rond 23:00 te zien bij één.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *