web analytics

Death in Paradise seizoen 12 bij BBC First

Death in ParadiseVanaf vrijdag 17 februari is bij BBC First het twaalfde seizoen van de Britse detectiveserie Death in Paradise te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Het seizoen begint met de mysterieuze dood van een beroemde astronoom als er een groep astronomen samenkomt. In de tweede aflevering bereidt een groep preppers zich voor op het einde van de wereld wanneer een van hen wordt vermoord. Natuurlijk storten Neville (Ralf Little), Marlon (Tahj Miles), Naomi (Shantol Jackson) en Darlene (Ginny Holder) zich op de zaak. Selwyn (Don Warrington) is wat afgeleid omdat zijn dochter naar Saint-Marie is gekomen. Er is wat afstand tussen hen, maar met de hulp van Catherine (Élizabeth Bourgine) krijgen ze toch een band. Darlene is geslaagd voor haar politie-examen en wil meteen Marlon helpen terwijl hij een verdachte in de gaten houdt.

Verder dit seizoen onderzoeken ze de moord op makelaar Cheryl Horner die dood wordt gevonden op de boot nadat de andere passagiers al aan land zijn. Ze ontdekken al snel dat ze een oplichtster is en dat alle andere passagiers iets met haar te maken hebben, maar dat ze ook een waterdicht alibi hebben. Het team gaat in een andere aflevering naar het eiland St. Barnabas als Naomi daar heen gaat voor de bruiloft van haar beste vriend. Maar dan verschijnt de vader van de bruid met een mes in zijn borst op het feest en beschuldigt hij zijn ex-vrouw.

Het twaalfde seizoen van Death in Paradise is vanaf 17 februari elke vrijdag om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven