web analytics

Death in Paradise seizoen 11 bij BBC First

Death in ParadiseVanaf maandag 24 januari is bij BBC First het elfde seizoen van de Britse detective Death in Paradise te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In de serie volgen we detective Neville Parker (Ralf Little) die met heel wat misdaad te maken krijgt op het paradijselijke eiland Saint Marie. Ondertussen moet hij om zien te gaan met de emotionele strubbelingen van zijn nauwe samenwerking met detective Florence Cassel (Joséphine Jobert). In de eerste aflevering zien we dat Gabriel Taylor dood wordt gevonden, hij is neergestoken bij een telefooncel. Het blijkt dat de dochter van Gabriel was gekidnapt en de telefooncel was de plek waar de dochter weer is vrijgelaten. Ze moeten graven in de familiegeschiedenis om achter de dader te komen.

In de tweede aflevering komt Bradley Faircroft, de lang verloren broer van Connor Faircroft hem opzoeken op de golfclub die van de familie is. Het eindigt met Bradley die dood op de golfbaan ligt en het team staat voor een raadsel als de hoofdverdachte een alibi heeft. In de derde aflevering zien we dat influencer Zach Olgivy levend gaat parachutespringen en neergestoken land in een boom, dus hij moet tijdens de sprong zijn neergestoken. Ondertussen gaat Florence undercover en brengt het haar op een plek waar ze liever niet komt.

Het elfde seizoen van Death in Paradise is vanaf 24 januari elke maandag om 21:00 te zien bij BBC First.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven