web analytics

De Fractie krijgt tweede seizoen van 20 afleveringen

De Fractie De VPRO en producent Column Film maakte gisteren bekend dat de politieke dramaserie De Fractie een vervolg krijgt. In het najaar van 2015 verschijnt het tweede seizoen van twintig afleveringen.

Het eerste seizoen van De Fractie, waar de fictieve politieke partij VPN wordt gevolgt heeft pas drie afleveringen uitgezonden en nu krijgt de serie dus al een tweede seizoen. De VPRO is tevreden met de serie en zegt dat een dergelijke politieke en journalistieke serie belangrijk is in deze tijd. Ook producent en bedenker van de serie Gijs van de Westelaken is tevreden. Hij zegt:” Femke Halsema en ik zien ernaar uit om samen met de excellente schrijvers, cast en crew snel te gaan werken aan de nieuwe reeks van De Fractie.”

Vanavond is om 21:25 is de vierde aflevering te zien van De Fractie op NPO2 met de titel #citoscores. Hierin hoort Tim van zijn moeder die bij de Onderwijsinspectie werkt dat er fraudeproblemen zijn met de citotoetsen op ‘zwarte’ basisscholen. Michaël claimt het onderwerp als woordvoerder Onderwijs maar moet door Marise gedwongen samenwerken met Tim.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven