Curb Your Enthusiasm en Upstart Crow keren terug, ITV komt met Muncie

Upstart Crow Curb Your Enthusiasm keert na een pauze van vijf jaar weer terug bij HBO. Larry David was vorig jaar al bezig met aantekeningen te maken voor het negende seizoen van de serie en deze gaat er nu dus ook echt komen. Hoewel het einde van het achtste seizoen een prima afsluiter is was er wel altijd de hoop dat er nog een negende seizoen zou komen. Alle acteurs zouden terugkeren inclusief Jeff Garlin en J.B. Smoove.

De BBC heeft een tweede seizoen besteld van de komedieserie Upstart Crow. In deze serie zagen we het leven van William Shakespeare gespeeld door David Mitchell. We zien hem als hij thuis is bij zijn vrouw Anne (Liz Tarbuck) en in Londen waar hij wordt geholpen door Bottom (Rob Rouse) en Kate (Gemma Whelan). Ook schrijver Marlowe (Tom Downie) verschijnt net als de criticaster van Shakespeare Robert Greene (Mark Heap). Het tweede seizoen wordt in 2017 verwacht en dan komt er ook een kerstaflevering gemaakt.

De Britse zender ITV heeft bekend gemaakt dat ze de misdaaddramaserie Muncie gaan uitzenden. In deze drie-delige serie volgen we detective William Muncie (Douglas Henshall) die er alles aan doet om de Schotse moordenaar Peter Manuel (Martin Compston) achter slot en grendel te krijgen. Manuel werd in 1946 gearresterd door Muncie voor een inbraak, maar wist hem ook te linken aan een reeks aanrandingen. Nadat hij in 1955 vrij kwam zwoor hij wraak en ging moorden in South Lanarkshire en stuurde hij Muncie verjaardagskaarten en liet verschillende aanwijzingen achter.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *