Conviction, Dead of Summer stoppen, meer afleveringen American Housewife en The Real O’Neals

American HousewifeDe Amerikaanse zender ABC heeft besloten om geen extra afleveringen te bestellen van de serie Conviction en daarmee komt de serie ten einde na dertien afleveringen. De serie ging over Hayes Morrison, een advocaat en dochter van een voormalig president die tegen haar zin bij de Conviction Integrity Unit gaat werken om zo de campagne van haar moeder niet te schaden. Daar kijkt ze naar zaken waar iets fout is gegaan of een verkeerde uitspraak is gedaan.

De kabelzender Freeform maakte bekend dat Dead of Summer geen tweede seizoen krijgt. De serie speelde zich af in de late jaren 80 en volgde een groep leiders van Camp Clearwater. Een doodgewoon zomerkamp waar eerste liefdes opbloeien, maar dan begint het moorden. Maar dat wist niet veel kijkers te trekken en dus komt er geen tweede seizoen.

ABC heeft wel een volledig seizoen gegeven aan de nieuwe komedieserie American Housewife. Hiermee komt seizoen één op 22 afleveringen. De serie volgt Katie Otto (Katy Mixon), een moeder vol zelfvertrouwen en van drie kinderen in een rijke stad waar alleen maar perfecte moeders en perfecte kinderen rondlopen. Iets wat zij en haar familie niet zijn.

Ook is er goed nieuws voor de serie The Real O’Neals, die krijgt er in het tweede seizoen drie afleveringen bij en daar komt het totaal dan op zestien afleveringen. In die serie volgen we het wel en wee van een Katholieke familie.

Lees ook:

Redactie