Comedy Central komt met Corporate, Tweede seizoen voor Lopez en The Windsors

The WindsorsDe Amerikaanse Comedy Central heeft een nieuwe komedieserie bekendgemaakt: Corporate. In deze satirische komedie volgen we Matt (Matt Ingebretson) en Jake (Jake Weisman) als twee junior executives die al het werk moeten doen voor hun bazen in een van de grootste bedrijven ter wereld, Hampton DeVille.

De kabelzender TV Land heeft een tweede seizoen van Lopez besteld. In deze serie volgen we een fictieve versie van George Lopez die iets terug wil geven aan de Latijns-Amerikaanse gemeenschap waar hij opgroeide, maar ook moet voldoen aan de verwachtingen in de wereld van de Bekende mensen en zijn geboorteplaats.

Channel 4 heeft bekend gemaakt dat de Britse komedieserie The Windsors een tweede seizoen krijgt van zes afleveringen. In de serie volgen we de verschillende leden van de Britse Koninklijke familie. Zo zagen we Camilla zwanger werd, Beatrice en Eugenie geradicaliseerd waren, Harry verliefd werd op Pippa en William een referendum aankondigde over de monarchie. Het tweede seizoen komt in 2017.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *