web analytics

Chambers en Snowpiercer aangekondigd, Chance gecanceld

NetflixNetflix heeft bekend gemaakt dat ze de serie Chambers gaan uitzenden. De serie telt tien afleveringen van een uur. De serie is bedacht door Leah Rachel en gaat over een vrouw die een hartaanval overleeft en steeds dieper wil duiken rond het mysterie over haar donorhart. Maar hoe dichter ze bij de waarheid over de dood van haar donor komt hoe meer karaktertrekjes van de donor overneemt, die soms wel erg sinister zijn.

De Amerikaanse zender TNT gaat de thriller Snowpiercer uitzenden, dat gebaseerd is op de gelijknamige film uit 2013. In deze televisieserie is de wereld al zeven jaar helemaal vastgevroren en woont de gehele wereldbevolking, of wat er van over is, in een gigantische trein die rondjes rijdt over de aarde. De serie gaat in op de sociale klassen, de onrechtvaardigheid en overleven in zo’n trein.

De Amerikaanse streamingdienst Hulu stopt met de serie Chance na twee seizoenen. Toen de serie werd aangekondigd deden ze dat meteen voor twee seizoenen en twintig afleveringen in totaal en deze zijn nu afgelopen en hebben ze besloten dat ze dus niet met de serie doorgaan. De serie ging over Eldon Chance (Hugh Laurie), een neuropsychiater die in een wereld van verwisselde identiteit, politiecorruptie en mentale ziekte werd getrokken.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven