web analytics

Catalaanse serie Benvinguts a la familia bij Netflix

Benvinguts a la familiaVanaf vrijdag 27 juli is bij Netflix de Catalaanse zwarte komedie Benvinguts a la familia te zien. De serie telt dertien afleveringen en een tweede seizoen is al aangekondigd.

In de serie zien we Angela (Melanie Olivares), een moeder van een disfunctionele familie bestaande uit haar kinderen Fran (Nao Albet), David (Leïti Sène) en Sara (Nonna Cardoner) en haar zwager Nando (Iván Massagué) die bij haar op de bank slaapt. Haar man is jaren geleden vertrokken en als hij weer op de stoep staat blijkt dat hij ook een deurwaarder heeft meegenomen en ze uit hun huis worden gezet. Angela besluit om hulp te vragen aan haar vader Eduardo (Simon Andreu), die ze al tien jaar niet heeft gezien. Als ze bij zijn grote huis aankomen blijkt dat Eduardo een nieuwe vrouw heeft, Victoria (Yolanda Ramos) waar hij dochter Alex (Georgina Amorós) mee heeft.

Eduardo overlijdt en als blijkt dat zowel Angela als Victoria niet in het testament staan besluiten ze zijn dood te verdoezelen om zo hun leven te kunnen blijven leven. Vanaf dan moet iedereen ten koste van alles samenwerken om verder te komen.

Het eerste seizoen van Benvinguts a la familia is vanaf vrijdag 27 juli te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven