web analytics

Call the Midwife seizoen 7 bij BBC First

Call the MidwifeVanaf dinsdag 23 januari is bij BBC First het zevende seizoen van de Britse serie Call the Midwife te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In het zevende seizoen worden de nonnen en zusters meer dan ooit op persoonlijk en professioneel vlak op de proef gesteld. Het is 1963 en ze zien het oude East End verdwijnen. Er komen meer flats voor de groeiende wijk. Hun werk brengt ze in contact met verschillende kwesties, van lepra tot een beroerte, staar en ongetrouwde moeders.

De relatie tussen Trixie (Helen George) en tandarts Christopher (Jack Hawkins) ontwikkelt zich terwijl Tom (Jack Ashton) en Barbara (Charlotte Ritchie) genieten van hun leven als pas getrouwd stel. Ook wordt de autoriteit van Francis Crane (Linda Bassett) in twijfel getrokken en Zuster Monica Joan (Judy Parfitt) moet accepteren dat ze sommige dingen niet meer kan. Het leven van de Turners komt op zijn kop te staan als Shelagh (Laura Main) een au pair uit Hongarije in huis neemt.

Nieuw dit seizoen is Lucille Anderson (Leonie Elliott). Ze is elegant, grappig en slim en settelt zich snel in Nonnatus Huis waar ze nieuwe energie in brengt. Door haar ogen zien we de ervaringen van Caribische zusters die in de jaren 60 naar Engeland kwamen om zo de groeiende NHS te ondersteunen.

Het zevende seizoen van Call the Midwife is vanaf 23 januari elke dinsdag te zien om 21:00 bij BBC First.

Andere uitzendtijden (herhalingen) zijn om:
Woensdag om 10:25 en 14:50
Zondag om 16:40
Maandag om 14:25 en 22:10

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven