web analytics

Call the Midwife kerstspecial 2023 bij BBC First

Call the Midwife

Op Tweede kerstdag, dinsdag 26 december, is bij BBC First de kerstaflevering van de Britse dramaserie Call the Midwife te zien.

Deze aflevering begint twee weken voor kerst als het ruimteschip Apollo 8 op het punt staat om een baan rond de maan te maken. Zustere Monica Joan (Judy Parfitt) is er van overtuigd dat dit haar laatste kerst is en ze niet zal meemaken dat een mens voet op de maan zal zetten. De Nonnatus-familie doet er alles aan om haar op te vrolijken. Nancy (Megan Cusack) heeft besloten om te blijven bij Nonnatus Huis en Zuster Julienne (Jenny Agutter) biedt haar en haar dochtertje Colette (Francesca Fullilove) een kamer aan voor de komende tijd.

Trixie (Helen George) en Matthew (Olly Rix) zijn terug van hun huwelijksreis en bereiden zich voor op hun eerste kerst samen als plots Trixies broer Geoffrey (Christopher Harper) voor de deur staat. Cyril (Zephryn Taitte) ontdekt dat er eenzame man in een vervallen flat woont. Zuster Crane (Linda Bassett) is van huis voor een opfriscursus, maar doet er alles aan om voor kerst thuis te zijn ondanks de hevige sneeuwval.

De kerstaflevering van Call the Midwife is op dinsdag 26 december om 19:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven