web analytics

Britse serie The Responder bij NPO2 Canvas

The ResponderVanaf zaterdag 22 oktober 2022 is bij canvas de Britse politieserie The Responder te zien. De serie telt zes afleveringen. Vanaf vrijdag 17 februari is de serie te zien bij NPO2

Chris Carson (Martin Freeman) heeft het moeilijk, elke avond rijdt hij in zijn politie-auto rond in Liverpool en krijgt te maken met van alles, van burenruzies tot drugsgebruikers. Hij heeft veel stress en zit tegen het breekpunt aan én ook thuis gaat het niet zo lekker, hij wil eigenlijk scheiden van zijn vrouw Kate (MyAnna Buring), zij wil nog meer therapie, maar hij wil liever zijn eigen problemen oplossen.

Dan vraagt een oude schoolvriend de drugsdealer Carl Sweeney (Ian Hart) hem om de jonge aan heroïne verslaafde Casey (Emily Fairn) op te sporen. Als Chris haar eindelijk vindt zegt ze dat ze in gevaar is nadat ze een tas met cocaïne heeft gestolen. Chris wil haar helpen omdat hij denkt dat ze nog te redden is, en als hij haar kan redden dan kan hij zichzelf ook nog redden. Maar Carl is minder blij dat hij haar heeft laten ontsnappen. De tas met drugs is namelijk niet van hem en als ze deze tas niet kunnen vinden zitten ze diep in de problemen.

The Responder is vanaf 22 oktober 2022 elke zaterdag om 20:40 en 21:30 te zien bij canvas.

Vanaf 17 februari is de serie elke vrijdag om 23:20 te zien bij NPO2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven