web analytics

Britse detective Redemption bij NPO2 en één

Vanaf vrijdag 31 maart is bij één de Ierse detective serie Redemption te zien. De serie telt zes afleveringen. De serie is vanaf 21 juli ook te zien bij NPO2.

Colette Cunningham (Paula Malcomson) is een ambitieuze detective in Liverpool die niet uit het veld te slaan lijkt, totdat ze een telefoontje krijgt van Luke Byrne (Patrick Martins) uit Dublin. Het lichaam van een jonge vrouw is gevonden en Colette staat genoteerd als contactpersoon, maar de naam van de vrouw zegt haar niets. Dus gaat ze verder met haar dag. Als Luke opnieuw belt en de jonge vrouw beschrijft, herkent Colette haar. Het blijkt haar dochter Kate te zijn, die spoorloos is verdwenen toen ze zeventien was en de afgelopen twintig jaar als Stacey Lockley heeft geleefd in Dublin. Colette neemt de eerste de beste veerboot naar Dublin om haar dochter te identificeren.

Colette wordt in het diepe gegooid als ze voogdij krijgt over de tienerkinderen van Stacey, Cara (Abby Fitz) en Liam (Evan O’Connor). Ze neemt een baan aan bij de politie in Dublin en begint te wennen aan haar rol als oma. Maar na dertig jaar politie-ervaring ontdekt ze, nieuwsgierig naar het leven van haar dochter, dat er iets niet klopt in de laatste maand van haar leven en probeert ze de waarheid te achterhalen over de dood van haar dochter.

Redemption is vanaf 31 maart elke vrijdag om 20:45 te zien bij één

Vanaf 21 juli en 29 juli is de serie om 23:15 te zien bij NPO2

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven