web analytics

Billions seizoen 5 bij Ziggo

BillionsVanaf maandag 4 mei is bij Ziggo het vijfde seizoen van de Amerikaanse serie Billions te zien. Dit seizoen wordt in twee delen uitgezonden, eerst zeven afleveringen en dan later in 2020 de overige vijf afleveringen.

In het vijfde seizoen is de rivaliteit tussen Bobby Axelrod (Damian Lewis) en Chuck Rhoades (Paul Giamatti) weer opgelaaid, terwijl nieuwe vijanden opduiken. Zo is Mike Prince (Corey Stoll) een bedreiging voor Bobby terwijl Chuck een strijd begint met Mary Ann Gramm (Roma Maffia). Taylor Mason (Asia Kate Dillon) is terug bij Axe Capital waar hij moet vechten voor de werknemers en voor het bedrijf. Ondertussen besluit Wendy Rhoades (Maggie Siff) haar loyaliteit te heroverwegen en komt tegenover Chuck en Bobby te staan.

Vanaf maandag 6 september 2021 is bij Ziggo het tweede deel van dit vijfde seizoen te zien. Dit deel van dit seizoen telt vijf afleveringen. Een zesde seizoen is al aangekondigd.
In dit deel zorgt de aanwezigheid van de miljonair Mike Prince (voor rimpelingen in Axe Capital en het geeft Chuck  een nieuw wapen in zijn gevecht tegen Bobby Axelrod  Er worden allianties gesloten, verbroken en opnieuw gemaakt en iedereen van Taylor (Asia Kate Dillon) tot Wendy wordt betrokken in dit conflict waarbij bijna alles kapot wordt gemaakt.

Het vijfde seizoen van Billions is vanaf maandag 4 mei 2020 te zien en het tweede deel vanaf 6 september 2021 bij Ziggo on Demand bij het Movies & Series XL-pakket

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven