BBC Three kondigt Clique aan

BBC ThreeBBC Three gaat in februari van een digitaal kanaal naar een internetkanaal en heeft meteen bekend gemaakt dat ze de nieuwe serie Clique gaan uitzenden.

Clique is een zes-delige serie bedacht door Jess Brittain en gaat over jeugdvrienden Georgia en Holly die net een paar weken zijn begonnen aan de Universiteit van Edinburgh. Georgia raakt betrokken bij een elite-groepje van meisjes geleid door Jude Monroe. Georgia past eigenlijk naadloos in de groep en daardoor komt Holly een beetje in de kou te staan. Maar haar jaloezie slaat om in paniek als Georgia onregelmatig gaat doen. Holly besluit om ook in die groep te infiltreren en komt terecht in een verleidelijke wereld van feesten waar de machtige zakenmannen en vrouwen van Edinburgh rondlopen. Die wereld is ook nog corrupt waar het gevaar van elke kant kan toeslaan. Kan Holly Georgia terughalen en welke prijs moet ze daar voor betalen?

Verder heeft de zender ook bekend gemaakt dat op 16 februari het derde seizoen begint van de komedieserie Cuckoo met Taylor Lautner in de hoofdrol. Ook die maand begint de dramaserie Thirteen, over een een meisje dat ontsnapt uit de kelder waar ze dertien jaar is vastgehouden. Andere nieuwe series zijn Flat TV, over twee huisgenoten die doen alsof ze op tv zijn, Witless over vrouwen die in getuigebeschermingsprogramma gaan en Sunny D, over 29-jarige die bij zijn ouders woont en zich opgesloten voelt, ook zal de zender Class uitzenden, een spin-off van Doctor Who. Series die terugkomen voor een nieuw seizoen zijn naast Cuckoo, de mockumentary People Just Do Nothing, Uncle en Josh.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *