web analytics

Derry Girls en Clique krijgen tweede seizoen, Stan Against Evil derde seizoen

CliqueDe Britse komedieserie Derry Girls krijgt een tweede seizoen. De zender Channel 4 maakte dit nieuws bekend na de eerste aflevering. De serie speelt zich in de beginjaren van de jaren 90 in Noord-Ierland in het midden van de The Troubles. De serie volgt Erin (Saoirse Monica Jackson), haar nicht Orla (Louisa Harland) en haar vriendinnen Clare (Nicola Coughlan), Michelle (Jamie-Lee O’Donnell) en de Engelse neef van Michelle: James (Dylan Llewellyn) als ze in hun tienerjaren zijn.

De Britse serie Clique krijgt een tweede seizoen van BBC Three. In het eerste seizoen kreeg Holly (Synnove Karlsen) te maken met een groep jonge vrouwen en in het tweede zal het over een groep jongens gaan. Ze woont met Louise (Sophie Brown) in een huis en probeert het verleden te laten rusten, maar de andere studenten willen weten wat er vorig jaar gebeurd is. Maar ook een groep jongens, onder leiding van de charismatische Jack. Als zijn groep te maken krijgt met een schandaal heeft Holly het gevoel dat er iets groters speelt. En dus zit ze tussen twee kampen terwijl psychopaat Rachel (Rachel Hurd-Wood) haar ook nog op de voet volgt. In Nederland is het eerste seizoen te zien bij Videoland.

De Amerikaanse zender IFC gaat een derde seizoen uitzenden van de horrorkomedie Stan Against Evil. De serie volgt Stan Miller (John C. McGinley), een voormalig Sheriff van een klein stadje en Evie Barret (Janet Varney), zijn opvolger die ontdekken dat er een 300 jaar oude vloek op het stadje rust en ze dus verschillende demonen, heksen, bezeten pony’s en kwaadaardige baby’s.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven