web analytics

Amerikaanse serie Madam Secretary bij één

Madam SecretaryVanaf dinsdag 23 februari is het eerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie Madam Secretary te zien bij één. Het eerste seizoen telt 22 afleveringen.

In Madam Secretary volgen we Elizabeth McCord (Téa Leoni), de nieuwe minister van Buitenlandse zaken, ook wel Secretary of State genoemd. Ze geeft les op de universiteit en was een briljante CIA-analist die daar weg is gegaan vanwege ethische redenen. Nu de vorige minister van Buitenlandse Zaken, Vincent Marsh (Brian Stokes Mitchell), onder verdachte omstandigheden om het leven is gekomen bij een vliegtuigongeluk. De President waardeert haar non-politieke gedrag, haar kennis over het Midden-Oosten, haar talenknobbel en dat ze niet alleen buiten de hokjes denkt, ze denkt nieteens aan hokjes.

Ze werkt bij haar baan samen met haar Chief of Staff, Nadine Tolliver (Bebe Neuwirth), speechschrijver Matt Mahoney (Geoffrey Arend), persmedewerkster Daisy Grant (Patina Miller) en haar assistent Blake Moran (Erich Bergen). Op haar werk regelt ze alle problemen in de wereld, maar thuis heeft ze haar begripvolle man Henry (Tim Daly), een voormalig NSA-medewerker, en hun kinderen Stevie (Wallis Currie-Wood), Allison (Kathrine Herzer) en Jason (Evan Roe) waar de woorden politiek en compromis een geheel nieuwe betekenis krijgen.

Het eerste seizoen van Madam Secretary is vanaf 23 februari van maandag tot en met donderdag te zien rond 23:00 op één.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven