web analytics

All Stars en zonen seizoen 2 bij NPO3

All Stars en zonenVanaf donderdag 31 augustus is bij NPO3 het tweede seizoen van de Nederlandse komedieserie All Stars en zonen te zien.

In het tweede seizoen worstelen de spelers van voetbalclub Swift Boys met een hoop nieuwe uitdagingen van deze tijd zoals gecanceld worden, grensoverschrijdend gedrag en gendergelijkheid. Hun vaders en moeders krijgen te maken met ouderschap, overgang en overspel. In de eerste twee afleveringen zijn er grote veranderingen. Zo staar er een verhuizing op stapel, gaat er iemand met pensioen en staat iemand op het punt gecanceld te worden en uit de club te worden gegooid. Kan de jonge generatie de oude generatie woke krijgen? In de tweede aflevering heeft Junior (Yannick van de Velde) het team nodig om zijn nieuwe product het Fitvest te promoten bij investeerders. Maar hij wordt niet serieus genomen en zint op wraak. Ondertussen probeert Mark (Peter Paul Muller) zijn relatie met Roos (Isa Hoes) op de rails te krijgen. Roos heeft dit seizoen ook de leiding over de kantine van de voetbalclub en nieuw dit seizoen is Zero (Matthijs van de Sande Bakhuyzen), een tot nu toe onbekende broer van Hero, Nero en Nemo.

De eerste twee afleveringen zijn op donderdag 31 augustus te zien om 20:30 te zien bij NPO3 en het volledige seizoen van All Stars en zonen bij NPO Plus. Daarna is er wekelijks vanaf 14 september elke donderdag om 20:30 te zien bij NPO3.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven