Agatha Raisin seizoen 4 bij BBC First

Agatha RaisinVanaf zondag 13 maart is bij BBC First het vierde seizoen van de Britse detective Agatha Raisin te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Het detectivebureau van Agatha Raisin (Ashley Jensen) loopt goed en in de eerste zaak van dit seizoen wordt ze ingehuurd om een vrouw te beschermen, maar als die dood wordt gevonden moet ze op zoek naar de moordenaar in een dorp waar iedereen de verdachte zou kunnen zijn, inclusief de kinderen van het slachtoffer. In de tweede zaak keert James (Jamie Glover) terug en neemt Agatha mee op vakantie naar de Franse riviera waar hij aan zijn boek kan werken. Agatha haar dromen van luxe en glamour vervagen snel als ze aankomen bij het resort en als er een hotelgast wordt vermoord gaat ze op zoek naar de moordenaar.

In de derde zaak gaat het over een wedstrijd jam maken die altijd al verhit is geweest maar door vergiftiging is er zelfs een jurylid omgekomen. Ze is vastbesloten om de moordenaar op te sporen en de reputatie van de wedstrijd in ere te herstellen. In de vierde zaak gaat het over de bruiloft van James en Eirwen. Als Eirwen dood wordt aangetroffen moet Agatha er alles aan doen om te bewijzen dat James onschuldig is.

Het vierde seizoen van Agatha Raisin is vanaf 13 maart elke zondag om 20:00 te zien bij BBC First

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *