web analytics

Australische dramaserie Amazing Grace bij Net5

Amazing GraceVanaf dinsdag 15 maart is bij Net5 de Australische serie Amazing Grace te zien. De serie telt één seizoen van acht afleveringen.

Bij het geboortecentrum van St Brigid is het wereld van nieuw leven en liefde en in het centrum staat Grace (Kate Jenkinson) een vroedvrouw die haar leven ziet veranderen als Sophia (Alexandra Jensen) bij de kliniek langskomt om haar zwangerschap te laten controleren. Sophia is de dochter die ze zeventien jaar geleden voor adoptie heeft opgegeven.

Grace begint al haar keuzes in haar leven te heroverwegen terwijl ze op haar werk ook genoeg problemen heeft: Max (Ben O’Toole) is een veteraan die net begint aan zijn werk in de kliniek, Sasha (Kat Hoyos) heeft het moeilijk met de emotionele vlakken van haar werk en manager Laney (Catherine Văn-Davies) heeft een affaire met ziekenhuisdirecteur Paul (Luke Ford).

Op privévlak heeft Grace het ook niet makkelijk. Ze heeft een complexe relatie met haar moeder Diane (Sigrid Thornton), de eisen van Sophia’s adoptievader Kirk (Alex Dimitriades) en haar ex-man Jim (Ben Mingay) die bezig is het huis waarin ze woont te verkopen. Relaties zullen getest worden en de vraag is of een nieuw leven de familie kan herenigen.

Amazing Grace is vanaf 15 maart elke dinsdag om 22:25 te zien bij Net5

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven