Afleveringen vijfde seizoen Rizzoli & Isles op maandag bij Net5

 Rizzoli & Isles Vanaf maandag 27 april zendt Net5 nieuwe afleveringen uit van de crimeserie Rizzoli & Isles. De serie neemt het uitzendtijdstip over van Grey’s Anatomy dat na de zomer weer terugkeert op de zender.

Vanavond wordt de twaalfde aflevering van het vijfde seizoen uitgezonden. DIt betekend dat er nog  zeven afleveringen zijn om uit te zenden. In de aflevering van vanavond wordt een openbaar aanklager verdacht van het plegen van een moord. Als Jane (Angie Harmon) denkt dat hij onschuldig is en ze dat wil bewijzen loopt ze gevaar. Ondertussen heeft Angela (Lorraine Bracco) het als taak gezien om Maura (Sasha Alexander) iets te leren over de interesses van kinderen, want Maura gaat voor het eerst het twaalfjarige dochtertje van Jack (Enver Gjokaj) ontmoeten.

Verder dit seizoen wordt er onderzoek gedaan naar een voet, wordt een baas van een kledingbedrijf van het balkon geduwt terwijl hij al dood is, een vermiste man dood gevonden en is er een sluipschutter actief.

De resterende afleveringen van het vijfde seizoen van Rizzoli & Isles zijn vanaf maandag 27 april om 20:30 te zien bij Net5.

Lees ook:

Redactie