web analytics

Gooische Vrouwen seizoen 6 bij Videoland en SBS6

Vanaf zondag 27 oktober is bij Videoland de eerste twee afleveringen te zien van het zesde seizoen van de Nederlandse komische dramaserie Gooische Vrouwen. Vanaf zondag 10 november is dit seizoen wekelijks te zien bij SBS6. Dit zesde seizoen telt acht afleveringen.

In het nieuwe, langverwachte seizoen van Gooische Vrouwen heeft de tijd niet stilgestaan voor Cheryl, Claire, Anouk en Roelien. Het Gooi is veranderd, en de vriendinnen staan voor nieuwe, onverwachte uitdagingen in een wereld die steeds minder voorspelbaar is. Wat ooit vanzelfsprekend leek, is dat nu niet meer. De dames moeten zichzelf opnieuw uitvinden, terwijl ze hun hechte vriendschap proberen te behouden in een snel veranderende maatschappij.

Nieuwe Levensfases, Nieuwe Problemen

In het zesde seizoen bevinden de vier hoofdpersonages zich in een nieuwe levensfase, waarbij persoonlijke kwesties steeds meer op de voorgrond treden. Cheryl (Linda de Mol) worstelt nog steeds met haar moeizame scheiding van Martin Morero (Peter Paul Muller), wiens carrière bovendien in een neerwaartse spiraal zit. Claire (Tjitske Reidinga) waagt zich weer op de datingmarkt, maar dat blijkt niet zonder rampen te gaan. Anouk (Susan Visser) richt zich op haar nieuwe expositie, maar achter de schermen rommelt het tussen haar vriendinnen. Roelien (Lies Visschedijk) raakt verwikkeld in een escalerende burenruzie, die haar rustige leven flink overhoop gooit.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt direct duidelijk dat het leven van de vriendinnen verre van rooskleurig is. Tijdens Anouks expositie komt alles samen en knapt de bom, wat laat zien dat er onder de oppervlakte van hun glamoureuze levens heel wat problemen broeien.

Oude bekenden en nieuwe gezichten

Hoewel de vier vriendinnen de vertrouwde gezichten zijn van de serie, worden ze dit seizoen vergezeld door nieuwe personages die hun levens flink gaan opschudden. Zo maakt Kasper van Kooten zijn intrede als Roeliens nieuwe buurman Otto, en zien we Eefje Kruijtzer in haar acteerdebuut als Vlinder Blaauw. Tommy van Lent vertolkt Remy Morero, terwijl Robert de Hoog de rol van tourmanager Dennis op zich neemt, die de carrière van Martin nieuw leven probeert in te blazen. Daarnaast keren ook oude bekenden terug, zoals Tante Cor (Beppie Melissen), Yari (Alex Klaasen) en Dokter Rossi (Derek de Lint).

Verrassingen op iedere hoek

Met een mix van drama, humor en herkenbare momenten weet *Gooische Vrouwen* ook dit seizoen de kijker aan het scherm gekluisterd te houden. Het zesde seizoen belooft een emotionele achtbaanrit te worden, waarin de vriendinnen niet alleen hun persoonlijke problemen moeten overwinnen, maar ook hun vriendschap zien evolueren in een wereld die hen constant op de proef stelt.

Het zesde seizoen van Gooische Vrouwen is vanaf 27 oktober elke zondag wekelijks te zien bij Videoland en vanaf zondag 10 november iedere week om 20:30 op SBS6

Bij Videoland verschijnen de eerste twee afleveringen In de nacht van 26 op 27 oktober. De derde aflevering in de nacht van 2 op 3 november en vanaf de vierde aflevering, vanaf 10 november dus zijn de nieuwe afleveringen pas om 21:30 beschikbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven