web analytics

Tweede seizoen Tulsa King bij SkyShowtime

Vanaf woensdag 18 september is bij Sky Showtime het tweede seizoen van de Amerikaanse serie Tulsa King te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In het eerste seizoen zagen we dat Dwight Manfredi (Sylvester Stallone) die ook wel The General wordt genoemd, na 25 jaar in de gevangenis te hebben gezeten zonder zijn criminele familie te verlinken wordt vrijgelaten. Zijn bazen verbannen hem naar Tulsa, een klein stadje in Oklahoma waar hij opnieuw moet beginnen en namens de maffia een crimineel imperium moet opbouwen. Hij gaat een samenwerking aan met Bodhi (Martin Starr) die een marihuana-apotheek runt. Dwight ziet potentieel en neemt een deel van het bedrijf over om een nieuw imperium te op te bouwen. Al wordt hij steeds autonomer en legt hij steeds minder verantwoording af aan de maffiafamilie. Verder doet hij pogingen om opnieuw contact op te nemen met zijn dochter Tina (Tatiana Zappardino) met wie hij al jaren geen contact heeft.

In het tweede seizoen zal Dwight met zijn bende doorgaan met het opbouwen en verdedigen van hun imperium, want ze zijn niet de enige die Tulsa in hun macht willen hebben. Niet alleen de Kansas-maffia, maar ook een lokale zakenman zorgt voor een bedreiging.

Het tweede seizoen van Tulsa King is vanaf 18 september te zien bij SkyShowtime

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven