web analytics

Misdaadserie Elsbeth bij Net5

Vanaf zaterdag 14 september is bij Net5 de Amerikaanse misdaadserie Elsbeth te zien. De serie telt tien afleveringen en is een spin-off van The Goof Wife en The Good Fight, maar ook goed te bekijken zonder deze series gezien te hebben.

In de serie volgen we Elsbeth Tascioni (Carrie Preston) die een nogal ongewone advocate is in Chicago die besluit om naar New York te gaan om daar te beginnen aan haar nieuwe baan: Het overzien van een politie-afdeling die onder vuur is komen te liggen na enkele controversiële arrestaties. Al is dat maar een dekmantel en doet ze eigenlijk onderzoek naar de captain van het korps, de charismatische Charles Wallace (Wendell Pierce) die verdacht wordt van corruptie. Verder werkt ze met officier Kaya Blanke (Carra Patterson) die al snel Eslbeth haar bijzondere manier van onderzoek kan waarderen.

De serie is geen whodunit, waar we als kijker mee kunnen raden wie de dader is, maar het is een howcatchem. We zien wie het heeft en gedaan en hoe, maar nu zien we hoe de dader wordt gepakt.

Elsbeth is vanaf 14 september elke zaterdag om 20:00 te zien bij Net5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven