web analytics

The Rings of Power seizoen 2 bij Prime Video

Galadriel uit The RIngs of Power

Vanaf donderdag 29 augustus is bij Prime Video het tweede seizoen van de fantasyserie The Lord of the Rings: Rings of Power te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Aan het einde van het seizoen zagen we hoe Mount Doom uitbarstte en daarmee veranderde de Southlands in Mordor. De elf Galadriel (Morfydd Clark) kwam er achter dat de wel erg behulpzame Halbrand (Charlie Vickers) eigenlijk Sauron was, de superschurk waar ze al die tijd op aan het jagen was.

In het tweede seizoen moet Sauron, zonder leger of andere steun zijn kracht weer vinden om de creatie van de rings of power te overzien zodat hij iedereen in Middle Earth zijn wil op kan leggen. Adar (Sam Hazeldine) is niet helemaal blij met de terugkeer van Sauron, nu hij van Mordor een thuis heeft gemaakt voor de orcs is hij bang dat Sauron alles van hem wil afpakken. Arondir (Ismael Cruz Córdova) moet een keuze maken tussen de twee werelden, die van de menselijke Southlanders of die van zijn eigen soort de elven. Dwerg Durin IV (Owain Arthur) staat er helemaal alleen voor nu hij onterft is door zijn vader en nu geen prins meer is. Elrond (Robert Aramayo) zoekt juist naar de geheimen die Galadriel voor hem verborgen heeft gehouden. Ook is voor het eerst Tom Bobadil (Rory Kinnear) te zien, een tijdloos mysterieus figuur die een belangrijke rol speelt in veel gebeurtenissen.

De eerste drie afleveringen verschijnen op donderdag 29 augustus bij Prime Video. De achtste en laatste aflevering verschijnt op 3 oktober 2024.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven