web analytics

Vanaf 17 juli: The Bear seizoen 3 bij Disney+

The Bear

Vanaf woensdag 17 juli is bij Disney+ het derde seizoen van de populaire Amerikaanse dramaserie The Bear te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen en een vierde seizoen is al aangekondigd.

In het derde seizoen zien we hoe Carmy (Jeremy Allen White), Richie (Ebos Moss-Bachrach) en Sydney (Ayo Edebiri) samenwerken om The Bear, wat in het eerste seizoen nog een smoezelige broodjeszaak was, nu echt een goed restaurant te maken. De dagelijkse uitdagingen van het werken in een restaurant vormen een zware personeel voor het keukenpersoneel en Carmy wordt steeds fanatieker als zijn personeel hem probeert te evenaren.

De zoektocht naar culinaire uitmuntendheid zal de ploeg naar nieuwe niveaus stuwen en de banden die het restaurant bij elkaar houden onder druk zetten. Naarmate het team groter wordt, streeft elk lid naar een hoger serviceniveau binnen zijn rol. In de restaurantbranche sta je nooit op vaste grond en met dat steeds veranderende landschap komen nieuwe uitdagingen en kansen. De chef-koks hebben geleerd dat elke seconde telt, maar dit seizoen zullen we zien of ze hebben wat nodig is om het tot een goed einde te brengen.

Slechte Reviews?

De eerste twee seizoenen van The Bear konden op erg goede kritieken rekenen, ze wonnen bij de laatste Emmy’s en Golden Globes heel veel prijzen en dus waren de verwachtingen hooggespannen en misschien wel iets te hoog. De kritieken van de pers waren verdeeld en kijkers zijn helemaal niet zo enthousiast.

Vanity Fair schreef dat door alle veranderingen in stijl en focus de serie nergens naar toe bouwt. Variety noemde het seizoen doelloos met herhalingen en stunt-casting met een einde waar geen enkele verhaallijn een slot kent. New York Magazine vindt dat de serie vast zit in zijn eigen succes, er wordt meer achterom gekeken dan vooruit.

Ook kijkers spuwen hun kritieken op internet, de slotaflevering zou te pretentieus zijn met teveel cameos, er wordt niets nieuws geleerd over de personages en er gebeurde niets bijzonders dat belangrijk was voor het plot. Ook waren er teveel montages en was er teveel van de familie Fak, Neil en zijn broer Teddy. Het ging er meer om dat het er goed uit zag dan dat het ergens over ging.

Het derde seizoen van The Bear is vanaf woensdag 17 juli te zien bij Disney+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven