web analytics

Wilder seizoen 3 bij TV5Monde

WilderVanaf dinsdag 24 augustus is bij TV5Monde het derde seizoen van de Zwitserse politieserie Wilder te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

In dit seizoen jaagt agent Rosa Wilder (Sarah Spale) samen met federale rechercheur Manfred Kägi (Marcus Signer) op een seriemoordenaar die het voorzien heeft op de zwarte schapen bij de politie. De agenten moeten hun fouten met de dood bekopen, Rosa en Manfred dreigen zelf ook in het vizier van de dader te komen. Sommigen zien de mysterieuze dader als een strijder tegen het ambtsmisbruik, maar anderen maken zich zorgen over de veiligheid van de staat. Door alle gebeurtenissen dreigt ook de familie van Rosa uit elkaar te vallen.

In de eerste aflevering zien we hoe Volker, die vijf jaar geleden tijdens een interventie zag hoe Soufiane dood ging na een val van een balkon. Vandaag wordt het lichaam van Volker levenloos gevonden, ook hij is van een balkon gevallen. In de tweede aflevering wordt politieagent Gerry dood gevonden met een gapende hoofdwond en vijf jaar geleden doodde hij een jonge man met een strijkijzer.

Het derde seizoen van Wilder is vanaf 24 augustus elke dinsdag om 21:00 en 21:55 te zien bij TV5Monde

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven