Vierde seizoen Vikings bij Film1

VikingsVanaf zondag 6 maart wordt bij Film1 het vierde seizoen uitgezonden van Vikings. Film1 zendt de afleveringen zo’n drie weken uit nadat ze in de Verenigde Staten zijn uitgezonden. Dit vierde seizoen telt twintig afleveringen, waarbij de eerste tien nu worden uitgezonden.

In het vierde seizoen keert Ragnar (Travis Fimmel) doodziek terug naar Kattegat, iets wat zijn vijanden toejuichen. Want het nieuws van zijn toestand verspreidt zich snel en de troonopvolgers staan al in de rij, waaronder zijn echtgenote Aslaug (Alyssa Sutherland) en oudste zoon Bjorn (Alexander Ludwig). Ondertussen heeft Lagertha (Katheryn Winnick) haar eigen problemen met voormalig rechterhand Kalf (Ben Robson) en Floki (Gustaf Skarsgård) moet leven met de gevolgen van hoe bruut hij was tegen de christelijke priester Athelstan (George Blagden). Rollo (Clive Standen) is ook slecht bezig door in Frankia te blijven.

Het vierde seizoen van Vikings wordt vanaf 6 maart 2016 elke zondag om 20:30 op Film1Action. Vanaf zondag 23 april is het vierde seizoen van Vikings om 23:00 te zien bij Fox

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *