web analytics

Vier pilots tijdens 3Lab 2016

3LABIn de week van 22 tot 26 augustus wordt NPO3 weer omgedoopt tot 3LAB en komen er verschilende proefafleveringen op televisie waar misschien later een hele serie van komt. Deze week zijn er ook vier pilots te zien.

De Roze Bril, uitgezonden door AVROTROS, is de pilot voor de serie Life Hack. In de serie zien we de werkloze en gokverslaagde Bram die in een vervuilde caravan woont. Hij zit in de schulden en raakt steeds verder in de problemen. Om de werkelijkheid te onvluchten draagt hij altijd een Virtual-Reality-bril dat hem een stuk beter uitzicht geeft. Als hij tijdens een gedwongen groepstherapie zijn vrouwlijke evenbeeld tegenkomt wordt het hem toch wel duidelik dat hij de realiteit onder ogen moet zien. De Roze Bril is op maandag 22 augustus om 22:45 te zien op NPO3

Infantilio, uitgezonden door de VPRO, is een zwarte komedie over de absurditeiten van het volwassen leven die worden nagespeeld door kinderen van 7 tot 12 jaar. De volwassen wereld wordt een enorme spiegel voorgehouden en zo zie je dus een tienjarige zeggen dat brood er niet meer in komt omdat het de duivel is. Infantilio is vanaf maandag 22 augustus t/m vrijdag 26 augustus elke dag om 20:30 te zien op NPO3

In Parnassus, uitgezonden door de AVROTROS, zien we hoe er op de Pernassusweg in Amsterdam Oud-Zuid twee snackbars recht tegenover elkaar staan. De ene wordt gerund door Jonas (Yannick de Waal) en zijn Pa (John Buijsman), de ander door Robert (Raymond Thiry) en Volkert (Niels Gomperts), De twee zijn vijanden van elkaar, Robert wil namelijk de concurrent overnemen, maar daar gaat Pa niet meer akkoord. Als Jonas op een verjaardagsfeestje Linde (Hanneke van der Paardt) ontmoet en de liefde opbloeit wordt de strijd steeds heftiger. Parnassus is te zien op dinsdag 23 augustus om 23:30 op NPO3.

In de komedieserie Bed Bad Brood, dat wordt uitgezonden door de VPRO, zien we een frisse blik op de vluchtelingenproblematiek. We zien dat de vluchtelingen meteen na aankomst in een bestelbusje worden gepropt en ze krijgen dan vier dagen de tijd om met een ambtenaar die tevens chauffeur is op zoek te gaan naar de behoftes van de mens: onderdak, voedsel en een beetje comfort. Als het binnen die vier dagen niet lukt worden ze het land uitgezet. Acteurs: Jochem Nooyen, Andre Dongelmans, Ergun Şimşek, Matin Dadfar, Rohan van Beek, Yamill Jones en Bianca Krijgsman Bed Bad Brood wordt op donderdag 25 augustus om 22:05 op NPO3 uitgezonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven