web analytics

Verwisselingsdrama Tom & Harry bij één

Tom & Harry
Vanaf dinsdag 3 februari brengt de Belgische zender één een nieuwe dramareeks op het scherm: Tom & Harry. Het gaat over een vrouw die ontdekt dat haar zoon haar zoon niet is en gaat op zoek naar biologische zoon.

Jelle Van Eyck (Karlijn Sileghem) heeft het goed. Ze heeft het wijnbedrijf van haar overleden man succesvol voortgezet en haar enige zoon Tom (Gilles De Schryver) staat op het punt de droom van zijn vader te verwezenlijken. Als Tom zich ook nog verlooft met Babette (Evelien Bosmans) vindt Jelle dat haar missie als moeder geslaagd is.

Maar dan ontdekt ze dat Tom op de kraamafdeling is verwisseld met een andere baby. Ze gaat in stilte op zoek naar haar biologische zoon en schrikt dan ook als ze hem vind. Harry Buts (Robrecht Vanden Thoren) is in alles de tegenpool van Tom. Jelle houdt haar ontdekking geheim en biedt Harry een baan aan in het magazijn. Zijn komst zorgt meteen voor leven in de brouwerij, als het uit de hand dreigt te lopen moet Jelle de waarheid opbiechten. Hierna gaan Harry en Tom gebukt onder een identiteitscrisis en gaan op zoek naar zichzelf. Het wordt hen niet makkelijk gemaakt door de vrouwen: Jelle kan niet kiezen tussen haar zonen en Babette kan niet kiezen tussen de mannen.

Tom & Harry is vanaf dinsdag 3 februari om 21:10 te zien op één

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven