web analytics

Veranderingen in cast bij derde seizoen Devious Maids

 Devious Maids Het derde seizoen van Devious Maids zal wat veranderingen kennen. De serie heeft namelijk een nieuwe hoofdschrijver en dat betekend meestal een hele andere richting voor de serie.

Mark Deklin die Nicholas, de mysterieuze rijke man speelde, zal niet meer terugkeren in de serie. Ook Valentina (Edy Ganem) en Remi (Drew Van Acker) zullen geen hoofdrollen meer zijn, maar ze zullen wel in een aantal afleveringen verschijnen. Die twee zagen we in de cliffhanger toen ze aanwezig waren bij het huwelijk van Rosie die werd onderbroken door een schietpartij. Zo keren ook Tony (Dominic Adams), Opal (Joanna P.Adler) en Ethan (Colin Woodell) niet meer terug.

Wel nieuw in het derde seizoen is Nathan Owens. Hij gaat Jesse spelen, een knappe oud-militair die terugkeert in het burgerleven. Ook nieuw is Cristián de la Fuente die Ernesto Falta speelt. Ernesto is namelijk de eerste man van Rosie, die doodgewaand was. Maar hij blijkt dus nog te leven. Naya Rivera, die we kennen als Santana uit Glee zal een gastrol spelen als Bianca, de nieuwe werkster van de familie Stappord. Zij zal een geheim ontdekken wat haar leven kan veranderen.

Het derde seizoen wordt in de zomer uitgezonden op Lifetime in de Verenigde Staten.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven