web analytics

Vanaf 27 juni: That ’90s Show seizoen 2 bij Netflix

Vanaf donderdag 27 juni is bij Netflix het tweede seizoen van That ’90s Show te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen. Een derde seizoen is al aangekondigd.

Wat gebeurt er in het tweede seizoen?

Het is dit seizoen 1996 en Leia Forman (Callie Haverda) is terug in Point Place voor nog een zomer vol lol met haar vrienden en grootouders Kitty (Debra Jo Rupp) en Red (Kurtwood Smith). Lea en Jay (Mace Coronel) zijn blij om weer samen te zijn nadat ze negen maanden lang een lange-afstandsrelatie hebben gehad. Maar Lea is niet op haar gemak, want Jay weet nog steeds niet dat ze bijna met Nate (Maxwell Acee Donovan) heeft gezoend. En Nate maakt zich zorgen dat zijn vriendin Nikki (Sam Morelos) dit ook niet weet. De vraag is hoe lang ze dit geheim kunnen houden? Nou dat blijkt eigenlijk helemaal niet lang te zijn en als de waarheid boven water komt komen relaties in zwaar weer, lopen vriendschappen schade op en lijkt die zomer vol lol al ten einde voordat die begonnen is.

Keert de cast van That ’70s Show terug?

In het eerste seizoen waren er bijrollen van bijna iedereen uit de vaste cast van That ’70s Show, nou dat is in dit seizoen een stuk minder. Alleen Laura Prepon is te zien als Donna, want Mila Kunis en Ashton Kutcher keren niet terug als de ouders van Jay. Ook laten Topher Grace en Wilder Valderrama verstek gaan die in een interview heeft gezegd dat hij geen tijd heeft omdat hij bijna twintig afleveringen moet draaien van NCIS en dat That ’90s Show nu van de nieuwe cast is, het was belangrijk dat we in het eerste seizoen onze zege gaven en nu moeten de nieuwelingen het overnemen.

Het tweede seizoen van That ’90s Show is vanaf donderdag 27 juni 2024 te zien bij Netflix. Ook de datum voor het dere seizoen is al bekend, dat is vier maanden later op 24 oktober.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven