Un village français seizoen 7 bij TV5Monde

Un village FrancaisVanaf vrijdag 14 september is bij TV5 Monde het zevende en laatste seizoen te zien van de Franse serie Un village français. Dit seizoen telt twaalf afleveringen.

In het zevende seizoen is het 1945, is de bevrijding een feit en zijn de Amerikaanse troepen nog aanwezig. Het is een tijd van vrede, maar ook van beproevingen en het vereffenen van openstaande rekeningen. Iedereen zal zijn keuzes in de oorlog moeten rechtvaardigen. In de eerste aflevering begint het proces van Daniel Larcher (Robin Renucci) en Servier (Cyril Couton). Moet Bériot (François Loriquet) zijn functie als burgemeester opgeven als de gemeenteraadsverkiezingen ongeldig worden verklaard. Hortense (Audrey Fleurot) wordt langzaam aan krankzinnig door de eenzaamheid. Suzanne (Constance Dollé) en Loriot (Olivier Soler) proberen Gustave (Maxim Driesen) weer op het rechte pad te krijgen.

Het zevende en laatste seizoen van Un village français is vanaf 14 september elke vrijdag om 21:00 en 21:53 te zien bij TV5 Monde

Lees ook:

Redactie