web analytics

Tweede seizoen Stella Blómkvist bij canvas

Stella BlomkvistVanaf zaterdag 6 november is het tweede seizoen van de IJslandse misdaadserie Stella Blómkvist te zien bij canvas. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Ook in het tweede seizoen zien we dat Stella Blómkvist (Heida Reed) haar oude trucjes als advocaat weer oppakt, ze verdedigt criminelen en weet haar weg in het juridische spel. Ondertussen is haar ex en huidig premier Dagbjört (Sara Dögg Ásgeirsdóttir) de veroorzaker van sociale onrust door een grote som geld van de Chinese overheid. Het is een nieuwe wereld en niet iedereen vindt dat goed. Maar een paar zaken trekken de aandacht van Stella en ze zal op de proef worden gesteld.

In de eerste aflevering ontdekt ze dat de mysterieuze dood van een Instagramster en een slachtoffer van mensenhandel uit Syrië op een vreemde manier met elkaar verbonden zijn. Een crimineel netwerk lijkt achter de moorden te zitten en Stella wordt tot het uiterste gedreven om meerdere slachtoffers te voorkomen.

In een andere aflevering neemt ze de zaak aan van een jonge Palestijnse dichter en asielzoeker die beschuldigd wordt van de moord op een Israëlische ambtenaar. Het spoor loopt naar een jacht op kunstschatten waarbij de Mossad betrokken lijkt te zijn.

Het tweede seizoen van Stella Blómkvist is vanaf 6 november elke zaterdag te zien om 20:35 en 21:25 bij Canvas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven