Tweede seizoen Secret and Lies bij één

Secrets and LiesVanaf donderdag 4 januari is bij één het tweede seizoen van de Amerikaanse serie Secret & Lies. Dit laatste seizoen telt tien afleveringen.

In het tweede seizoen volgen we Eric Warner (Michael Ealy), waar het eigenlijk heel goed mee gaat. Hij is slim, hoog opgeleid en werkt hard. Hij is de opvolger om het familiebedrijf over te nemen en hij is getrouwd met de ware. Maar dat staat op het punt om te veranderen. Als Eric op een feest is om te vieren dat zijn vader zijn taken overdraagt wordt zijn vrouw, Kate Warner (Jordana Brewster) dood gevonden. Detective Andrea Cornell (Juliette Lewis) wordt op de zaak gezet en verdenkt Eric. Hij doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen en ontdekt dan dat zijn Kate en de rest van zijn familie niet helemaal zijn wie hij dat ze waren.

Detective Cornell onderzoekt ook de familie. Zo is er de charmante vader, John Warner (Terry O’Quinn). Hij is vader van drie kinderen en heeft zijn investeringsbedrijf gebouwd op eerlijkheid, maar de dood van Kate zorgt er voor dat hij het bedrijf nog in handen houdt en blijkt dat zijn zakelijk succes eigenlijk een kaartenhuis is. Amanda Warner Young (Mekia Cox) is de zus van Eric en werkt als een strafrechtadvocaat. Ze is beschermt dan ook Eric. Patrick Warner (Charlie Barnett) is de jongste broer en werkt ook bij het familiebedrijf. Hij is een loser en een alcoholist die altijd in de schaduw van Eric heeft gestaan.

Danny (Kenny Johnson) is ook een verdachte en onderdeel van het leven van Eric. Hij is op een missie en zal niet stoppen tot hij het heeft behaald. Maar ook detective Cornell heeft geheimen waar ze mee om zal moeten gaan.

Het tweede seizoen van Secret & Lies is vanaf 4 januari elke maandag tot donderdag rond 23:00 te zien bij één.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *