web analytics

Tweede seizoen Les Revenants bij Canvas

Les RevenantsVanaf maandag 29 augustus wordt bij canvas het tweede seizoen uitgezonden van de Franse serie Les Revenants. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In het tweede seizoen zijn we zes maanden verder nadat de teruggekeerden zich op een avond hebben verzameld om spoorloos te verdwijnen in de bergen. Niemand heeft maar iets van hen vernomen en ondertussen staat Adèle (Clotilde Hesme) op het punt van bevallen van het kind van de teruggekeerde Simon (Pierre Perrier). En ook staat een deel van het dorp nog altijd onder water door de overstroming. Het gerucht gaat dat er opnieuw mensen zijn teruggekeerd, maar de getuigen worden niet geloofd. Zo hopen Lena (Jenna Thiam) en haar vader Jérôme (Frédéric Pierrot) dat ze Camille (Yara Pilartz) zullen vinden. Nieuw in het dorp is Berg (Laurent Lucas), een geoloog die door de overheid is gestuurd om de oorzaak van de overstroming te onderzoeken, maar hij blijkt een geheime agenda te hebben: een mysterieuze gebeurtenis uit zijn verleden is verbonden met de geschiedenis van de vallei.

Het tweede seizoen van Les Revenants is vanaf  29 augustus van maandag tot donderdag om ongeveer 23:00 te zien bij canvas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven