Tweede seizoen In the Club bij BBC First

In the ClubDe zender BBC First zendt vanaf 20 september het tweede seizoen uit van de Britse dramaserie In the Club. Dit seizoen telt zes afleveringen.

In het eerste seizoen zagen we hoe zes koppels elkaar leerde kennen bij een zwangerschapscursus. In het tweede seizoen maken we een tijdsprong van tien maanden. Zakenvrouw Roanna (Hermione Norris) probeert haar verleden te verbergen voor haar jongere vriend Simon (Luke Thompson), maar dat kan natuurlijk niet goed. Blogger en leraarassistent Kim (Katherine Parkinson) krijgt te maken met haar ex Susie (Tara Fitzgerald) terwijl haar relatie met Neil (Jonathan Kerrigan) te lijden krijgt omdat ze de perfecte moeder voor Emily wil zijn.

Huisvrouw Emily (Jill Halfpenny) probeert het in haar eentje te redden nu haar man Rick (Will Mellor) in de gevangenis zit. Voor Jasmin (Tah Atwal) en Dev (Sasha Dhawan) zit het ook niet mee als hun moeders bij hen zijn ingetrokken en dat is niet eens het ergste wat hen te wachten staat. Een baby en een volle werkwerk is niet makkelijk te combineren voor Vicky (Christine Bottomley) en dan gaat het op haar werk ook nog eens mis. Scholiere Rosie (Hannah Midgley) besluit haar morning-afterpil door te spoelen. Wat voor gevolgen heeft dat voor haar en haar vriendje Jude (Danny Breeze) ?

Nieuw dit seizoen is draagmoeder Shelly (Gemma Dobson) die zwanger is voor Andrew (Andrew Buckley) en Nathan (Paul Nicholls). Voor haar is het een manier om makkelijk aan geld te komen, maar haar moeder Maxine (Sandra Huggett) heeft daar zo haar twijfels bij.

Het tweede seizoen van In the Club is vanaf 20 september elke dinsdag om 21:00 te zien bij BBC First.

Lees ook:

Redactie