web analytics

Truth To Be Told bij Apple TV+

truth to be toldVanaf vrijdag 6 december is bij Apple TV+ de Amerikaanse serie Truth To Be Told te zien. De serie telt tien afleveringen.

In de serie zien we dat Poppy Parnell (Octavia Spencer), een journalist die naam heeft gemaakt door de moord op Stanfordprofessor Chuck Buhrmann in 1999. Haar verslaggeving zorgde er voor dat de toen 17-jarige buurjongen, Warren Cave (als volwassene gespeeld door Aaron Paul) werd veroordeeld. Maar we zijn nu negentien jaar later en dan blijkt het dat de toen tienerdochter Lanie (Lizzy Caplan) werd gedwongen om te zeggen dat Warren de dader is.

Poppy heeft nu een podcast en is er van overtuigd dat door haar toedoen Warren onschuldig vast zit en doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen. Ze gaat naar de gevangenis en Warren, die in de bijna twintig jaar gevangenschap zich heeft aangeslaten bij de Aryan Brotherhood-bende, is niet heel erg blij om haar te zien. Poppy duikt opnieuw in de zaak en confronteert ook Warren’s moeder Melanie (Elizabeth Perkins) en zijn vader Owen Cave (Brett Cullen) die de politiechef is. Ook verschijnt de tweelingzus van Lanie na jaren weer ten tonele.

Truth To Be Told is vanaf vrijdag 6 december te zien bij Apple TV+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven