The Plot Against America bij Ziggo

The Plot Agains AmericaVanaf dinsdag 17 maart is bij Ziggo wekelijks de Amerikaanse serie The Plot Against America te zien. De serie telt zes afleveringen.

In de serie krijgen we een alternatieve geschiedenis te zien van de Verenigde Staten waar Charles Lindbergh (Ben Cole) de presidentsverkiezingen van F.D. Roosevelt in 1940 heeft gewonnen. Centraal staat de familie Levins, een Joodse familie in Newark, New York. Herman (Morgan Spector) is een verzekeringsagent en hij is getrouwd met Bess (Zoe Kazan). Ze hebben twee zonen: de artistieke Sandy (Caleb Malis) en de gevoelige Philip (Azhy Robertson). Ook zien we Herman zijn neefje Alvin (Anthony Boyle) en Evelyn (Winona Ryder), de oudere zus van Bess die assisent wordt bij rabbi Lionel Bengelsdorf (John Turturro) die Lindbergh steunt.

De Anti-semitische president Charles Lindbergh zorgt er voor dat de familie hun rechten steeds meer moet inleveren. Het Antisemitisme leeft op en Bess wil graag vluchten naar Canada, terwijl hun oudste zoon Lindbergh vooral ziet als luchtvaartheld en de jongste zoon ziet vooral de angsten.

The Plot Against America is vanaf dinsdag 17 maart elke dinsdag te zien bij Ziggo On Demand bij het Movies & Series XL-pakket.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *