web analytics

The Good Fight, Crashing en Legion krijgen tweede seizoen

LegionDe serie The Good Fight, die wordt uitgezonden op de streamingsdienst CBS All Access, krijgt een tweede seizoen. De serie is een spin-off van The Good Wife en speelt zich een jaar later af dan het einde van die serie en hierin zien we dat een oplichting de reputatie van de jonge advocaat Maia Rindell (Rose Leslie) heeft geschaad en ook de bankrekening van haar mentor en peettante Diane Lockhart (Christina Baranski). Ze werken nu samen met Lucca Quinn (Cush Jumbo) en zijn advocatenfirma. De serie krijgt goede kritieken van de pers.

De betaalzender HBO heeft bekend gemaakt dat de komedieserie Crashing een tweede seizoen krijgt. De serie volgt Pete (Pete Holmes) die getrouwd is met zijn jeugdliefde en droomt van een carrière als stand-up comedian. Maar als hij er dan achter komt dat zijn vrouw is vreemd gegaan wankelt zijn hele wereld. Hij zet wat andere prioriteiten en besluit dan om de sprong te wagen in de New Yorkse comedyscene. In Nederland is de serie te zien bij Ziggo.

De zender FX maakte bekend dat de serie Legion een tweede seizoen krijgt. Naar verwachting is de serie begin 2018 te zien en zal dan opnieuw acht afleveringen tellen. De serie volgt David Haller (Dan Stevens) die in een psychiatriscche instelling zit. Maar dan blijkt dat al zijn waanbeelden misschien wel waar zijn, want er is meer mogelijk dan hij denkt. In Nederland is de serie te zien bij Fox.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven