Eerste seizoen The Good Fight bij Videoland

the Good FIghtVanaf vrijdag 22 september is bij Videoland de serie The Good Fight te zien. De serie is een spin-off van de serie The Good Wife, maar het is niet nodig om die serie gekeken te hebben. Het eerste seizoen telt tien afleveringen en een tweede seizoen is aangekondigd.

In de serie volgen we advocaat Diane Lockhart (Christine Baranski) die besluit dat het tijd is om met pensioen te gaan. Als ze haar ontslag tekent viert ze dit met vrienden waaronder Henry Rindell (Paul Guilfoyle), een financiële consultant en zijn dochter Maia (Rose Leslie) die net advocaat is geworden. Diane moet nog een laatste zaak doen en doet dat tegen advocaat Adrian Boseman (Delroy Lindo) die met Lucca Quinn (Cush Jumbo) samenwerkt. Maar nog voordat deze zaak afgelopen is wordt Henry Rindell gearresteerd en wordt hij verantwoordelijk gehouden voor een piramidespel en Diane is ook al haar spaargeld kwijt en kan dus niet met pensioen. Maar terug naar haar oude firma kan ook niet. Er wordt aangeraden om te scheiden van haar man Kurt (Gary Cole) voor financiële redenen, maar dat wil hij weer niet.

Dan besluit Adrian dat hij nu Diane voor een schijntje kan binnen halen en biedt haar een junior positie aan. Ze accepteert en neemt Maia mee. Nu behandelen ze bij het advocatenkantoor Reddick, Boseman, & Kolstad verschillende zaken.

Het eerste seizoen van The Good Fight is vanaf vrijdag 22 september beschikbaar bij Videoland

Lees ook:

Redactie