The Blacklist seizoen 9 bij Netflix

The BlacklistVanaf vrijdag 3 december 2021 is bij Videoland het negende seizoen van de Amerikaanse serie The Blacklist te zien.

Het is twee jaar nadat Elizabeth is overleden, de FBI-task force met Raymond Reddington (James Spader) is ontbonden en hun levens heeft een andere wending genomen en Reddington is spoorloos verdwenen. Als Dembe (Hisham Tawfiq), die nu een FBI-agent is gewond raakt en zijn partner wordt vermoord besluit Cooper (Harry Lennix) om de task force weer nieuw leven in te blazen en op zoek te gaan naar Reddington. Die wordt gevonden en zet ze op het spoor van The Skinner die op de Blacklist staat. De task force gaat weer op zoek naar Blacklisters en ondertussen komen ze dodelijke tegenstanders, onvoorstelbare samenzweringen en verrassend verraad dat zorgt voor dat samenwerkingen onder druk komen te staan en wraak voor het verleden aangewakkerd zal worden.

Het negende seizoen van The Blacklist is vanaf 3 december 2021 te zien bij Videoland.

Op 2 december 2022 verdwijnt de serie bij Videoland en vanaf zaterdag 3 december 2022 is dit seizoen te zien bij Netflix

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *