web analytics

The Baby-Sitters Club seizoen 2 bij Netflix

The Baby-Sitters ClubOp maandag 11 oktober verschijnt bij Netflix het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Baby-Sitters Club. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In de serie volgen we de vriendschap en avonturen van een groep vriendinnen als ze hun eigen babysittersbedrijfje beginnen in Stoneybrook. De club is opgericht door Kristy Thomas (Sophie Grace) en het is nu een groot succes en dus zijn er twee nieuwe teamleden: balletdanseres Jessi Ramsay (Anais Lee) en de erg enthousiaste Mallory Pike (Vivian Watson).

Dit seizoen zien we dat Kristy en haar moeder Elizabeth (Alicia Silverstone) gewend raken aan het leven in een rijke buurt. Heeft Mary-Anne (Malia Baker) relatiedrama’s en pakt Stacey (Shay Rudolph) haar angsten over haar diabetes aan. In het eerste seizoen werden Mary-Anne en Dawn (Kyndra Sanchez die Xochitl Gomez vervangt) al snel vriendinnen en nu kunnen ze zelfs familie worden als de moeder van Dawn begint te daten met de vader van Mary-Anne. Ook zien we weer veel slaapfeestjes, verjaardagen en leren de meiden nieuwe lessen.

Het tweede seizoen van The Baby-Sitters Club is vanaf maandag 11 oktober te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven