web analytics

The A Word seizoen 2 bij BBC First

The A WordVanaf zondag 3 december zendt BBC First het tweede seizoen uit van de Britse dramaserie The A Word. Dit seizoen telt zes afleveringen.

In het tweede seizoen is het twee jaar later en begint Joe (Max Vento) te beseffen dat hij iets anders is en moeite heeft om in de wereld om hem heen te passen. Hij begint ook op een nieuwe school in Manchester en voor een jongen die veranderingen het moeilijkste vindt gaat er dus veel veranderen. Alison (Morven Christie) vraagt zich van alles af over haar rol als moeder, terwijl Paul (Lee Ingleby) juist zich afvraagt of Joe voor altijd een in een hokje is gestopt en of zijn toekomst er net zo uit zal zien als die van Mark (Travis Smith), de zestien jarige zoon van Sophie (Lucy Gaskell). Vroeger zouden Paul en Alison elkaar dit vertellen, maar nu doen ze dat niet, is dat een teken dat ze uit elkaar aan het groeien zijn?

Maurice (Christopher Eccleston) heeft ondertussen Ralph (Leon Harrop) aangesteld als zijn assistent, maar Louise (Pooky Quesnel) wil niet hebben dat haar zoon voor hem werkt. Ondertussen wil Vincent (Jude Akuwudike), de vader van Nicola, dat Nicola (Vinette Robinson) en Eddie (Greg McHugh) bij elkaar komen. Rebecca (Molly Wright) heeft een vriendje: James (Aaron Pierre) en die zegt dat als ze een eigen leven wil, ze zich wel moet losmaken van haar familie.

Het tweede seizoen van The A Word is vanaf 3 december elke zondag om 21:00 en 22:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven