web analytics

Tell Me a Story seizoen 2 bij Videoland

Tell me a StoryVanaf woensdag 25 maart is bij Videoland het tweede seizoen te zien van de Amerikaanse serie Tell me A Story. Dit seizoen telt tien afleveringen.

Ashley Rose Pruitt (Natalie Alyn Lind) is een countryzangeres die na een feest ter ere van haar debuutalbum in de auto stapt die daarna ontploft. Ze weet het er levend van af te brengen, maar de revalidatie duurt zo’n drie maanden en in al die tijd is er nog geen verdachte opgepakt. Als ze het ziekenhuis verlaat houdt haar beveiliger Beau (Eka Darville) een fan tegen die een foto van haar wil maken.

Haar broer Jackson Pruitt (Matt Lauria), was eerst haar gitarist tot hun moeder Rebecca (Carrie-Anne Moss) hem heeft ontslagen nadat hij is opgepakt voor dronkenschap. Na drie maanden heeft hij een nieuwe band gevonden en ontmoet hij in een bar Simone (Ashley Madekwe) die hem zegt dat ze klokslag middernacht thuis moet zijn. Later bezoekt Simone de begrafenis van haar vader en ontdekt dat haar stiefmoeder Veronica (Garcelle Beauvais) nog gemener is dan ze dacht.

Maddie (Odette Annable) is de zus van Jackson en Ashley en is verloofd met Tucker (Paul Wesley) die schrijver is. Hij is nogal bezig met Olivia (Danielle Campbell) die hij overal volgt en zelfs bij haar inbreekt. Zij is serveerster en heeft een kat. Maddie twijfelt of ze wel met Tucker wil trouwen.

Tell Me a Story seizoen 2 is vanaf woensdag 25 maart te zien bij Videoland

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven