web analytics

Special seizoen 2 bij Netflix

SpecialOp donderdag 20 mei is bij Netflix het tweede seizoen van Special te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen en is ook het laatste seizoen van de serie.

In dit tweede seizoen zien we dat Ryan (Ryan O’Connell) zijn beperking heeft geaccepteerd en dat heeft tot ruzie geleid met zijn moeder Karen (Jessica Hecht) die nu op zoek gaat naar liefde en tijd heeft om zichzelf te ontplooien. Ryan voelt zich meer zelfverzekerd, maar dat betekend niet dat zijn leven ook makkelijker wordt. Hij heeft nog steeds te maken met discriminatie op zijn werk en heeft hij last van een writersblock. Ook is hij niet meer met Carey (Augustus Prew), maar is nu met Tanner (Max Jenkins), die als een relatie lijkt te hebben.

Ondertussen laat Ryan zijn collega en vriendin Kim (Punam Patel) zich van haar kwetsbare kant zien als ze Harrison (Charlie Barnett) ontmoet, maar haar onzekerheid en jaloezie lijken haar geluk in de weg te zitten. Dan is er ook nog haar creditcard schuld wat er voor zorgt dat ze een moeilijke keuze moet maken om de controle over haar leven weer over te nemen.

Het tweede seizoen van Special is vanaf donderdag 20 mei te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven