web analytics

Spaanse serie Fleeting Lies bij Sky Showtime

Vanaf maandag 9 oktober is bij SkyShowtime de Spaanse komische serie Fleeting Lies (Spaanse titel: Mentiras Pasajeras) te zien.

In de serie volgen we Lucía (Elena Anaya), die het voor elkaar heeft gekregen om het perfecte leven, baan, huis en verloofde te hebben. Maar nadat ze promotie heeft gemaakt tot CEO wordt ze ontslagen en verdacht van bedrijfsspionage. Ze begint een speurtocht naar de echte dader, de ambitieuze Santi (Quim Gutiérrez) en daarmee haar onschuld terwijl ze thuis verborgen houdt dat ze is ontslagen wat zorgt voor nog meer leugens en illegale zaken. Zo weet ze niet hoe ze de rekeningen voor haar aanstaande huwelijk, haar invitrofertilisatie beheren en financiële steun moet geven aan haar partner Basilio (Hugo Silva) en zijn kinderen zodat hij eindelijk zijn roman kan schrijven.

Lucía zal in onverwachte werelden stappen en kan altijd rekenen op de onvoorwaardelijke steun van haar vriendin Maite (Pilar Castro), een plastisch chirurg. Al blijkt dat Lucía niet de enige is die een web van leugens heeft gespannen.

Fleeting Lies is vanaf 9 oktober elke week te zien bij SkyShowtime

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven