web analytics

Sisi seizoen 2 bij NPO2

SisiVanaf maandag 26 december is bij NPO2 het tweede seizoen van de Duitse serie Sisi te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen

De geboorte van de zoon van Sisi (Dominique Devenport) en Franz (Jannik Schümann) zorgt voor ultiem huwelijksgeluk, maar deze duurt niet lang. Zijn geboorte zorgt voor een machtsstrijd in Europa en voor persoonlijke uitdagingen. Voor haar man en haar volk probeert Sisi sterk te zijn, maar Otto van Bismarck (Bernd Hölscher) dreigt met een nieuwe oorlog. Sisi worstelt met haar bestaan als een vogel in een gouden kooi, al bewijst ze keer op keer haar diplomatieke vaardigheden.

De jonge Keizerin begint aan een diplomatieke reis naar Hongarije en ze is niet alleen onder de indruk van de uitgestrektheid van de poesta en het eenvoudige leven van de lokale bevolking, maar ook van graaf Gyula Andrássy (Giovanni Funiati) met wie ze steeds hechter wordt. Sissi wordt verscheurd tussen de charismatische rebellenleider en haar man en moet uiteindelijk een moeilijke beslissing nemen.

Het tweede seizoen van Sisi is vanaf maandag 26 december dagelijks om 20:30 te zien bij NPO2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven