Scream de serie vanaf oktober 2015 bij MTV

Het heeft even geduurd, maar nu heeft MTV dan echt tien afleveringen besteld van de horrorserie Scream. Vanaf oktober 2015 wordt het kijken met de handen voor de ogen.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige horrorfilms van Wes Craven en Kevin Williamson. Ook in de serie is er sprake van een groepje jongeren die te maken krijgt met een moordenaar. Hoofdrollen zijn er onder meer voor Bex Taylor-Klaus, bekend van The Killing en Arrow, Willa Fitzgerald bekend van Royal Pains en Alpha House. De sheriff wordt gespeeld door Joel Gretsch die eerder in de series V en The 4400 speelde.

Wes Craven is als producent betrokken bij de serie, Kevin Williamson die ookal niet betrokken was bij Scream 4 is ook bij de serie niet betrokken, maar met hem hoeven we geen medelijden te hebben want hij heeft al drie series die nu op televisie zijn (Stalker, The Following en The Vampire Diaries). Wie ook betrokken is bij de serie is Ghostface, de moordenaar uit de series. De rechthebbende van dat personage is niet betrokken bij de serie, althans nog niet, want wie weet duikt hij toch nog op.

Lees ook:

Redactie