Psychologische thriller Tabula Rasa bij één

Tabula RasaVanaf zondag 29 oktober is bij één de psychologische thriller Tabula Rasa te zien. De serie telt negen afleveringen.

In de serie volgen we Mie D`Haeze (Veerle Baetens) die vast zit in een psychiatrische instelling. Ze krijgt bezoek van politie-inspecteur Wolkers (Gene Bervoets) die de verdwijningszaak van Thomas De Geest (Jeroen Perceval) probeert op te lossen. Hij is er van overtuigd dat Mie en Thomas elkaar gekend hebben. Om Thomas terug te vinden moet Mie haar weg zien te zoeken in het raadselachtige doolhof van haar recente verleden, iets wat niet makkelijk is door haar geheugenverlies.

Psychiater Mommaerts (Natali Broods) is het niet eens met de harde aanpak van de inspecteur en hoe meer Mie zich herinnert hoe meer ze iedereen begint te wantrouwen. Zijn de nieuwe herinneringen echt of is het haar verbeelding? En wat is er eigenlijk met Thomas De Geest gebeurd?

Tabula Rasa is vanaf 29 oktober elke zondag om 21:30 te zien bij één. De laatste aflevering is niet op zondag 24 december te zien, maar een dag later op maandag 25 december (Eerste Kerstdag).

Lees ook:

Redactie